I. Termeni generali

Art. 1 Aceste conditii se aplica pentru toti cei care interactioneaza cu https://www.roomxcape.ro sau cu SC Global Escape Games SRL.

Art. 2 Atat site-ul web cat si firmele vor fi numite in continuare „RoomXcape”. Clientii (persoane fizice sau juridice) care vor beneficia de serviciile RoomXcape vor fi numiti in continuare „Participanti”.

Art. 3 Activitatea efectiva de evadare a participantilor din camerele RoomXcape se va numi in continuare “joc”.

II. Rezervari

Art. 4 Singura modalitate de a putea beneficia de serviciile RoomXcape este printr-o rezervare valida.

Art. 5 Rezervarile se pot face atat telefonic cat si prin intermediul site-ului https://www.roomxcape.ro.

Art. 6 Rezervarea este considerata valida in momentul in care ati primit e-mailul de confirmare. Va rugam sa verificati atat inbox-ul cat si folder-ul de spam/trash/junk e-mail. Daca totusi nu ati primit mailul, va rugam sa contactati RoomXcape la numarul de telefon 0720 924 724.

Art. 7 Pentru a anula o rezervare, va rugam sa ne contactati cu cel putin o ora inainte de inceperea jocului.

Art. 8 Rezervarea implica automat acceptul din partea dumneavoastra (si a celorlalti participanti) a acestor termene si conditii!

III. Incinta RoomXcape

Art. 9 Accesul in incinta RoomXcape este strict interzis persoanelor aflate sub influenta sau in posesia bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Accesul in incinta cu orice fel de arma este interzis.

Art. 10 Persoanelor care sufera de claustrofobie, boli de inima, atacuri de panică, astm si/sau epilepsie nu le este recomandat jocul. Incinta RoomXcape poate contine elemente cu impact vizual sau lumini ce pot declansa astfel de afectiuni.

Art. 11 PARTICIPANTII INTRA IN CAMERE PE PROPRIA LOR RASPUNDERE. Persoana care face rezervarea (atat telefonic cat si on-line) isi asuma responsabilitatea informarii celorlalti participanti asupra termenelor si conditiilor RoomXcape. Desi RoomXcape va face tot posibilul pentru a asigura buna desfasurare a jocului si pentru a reduce la minimum riscurile unor accidentari, participantii intra in incinta RoomXcape pe propria lor raspundere. RoomXcape nu isi asuma nicio raspundere pentru comportamentul participantilor si eventualele accidentari ale acestora!

Art. 12 Fumatul nu este permis in incinta RoomXcape.

Art. 13 Incinta RoomXcape este monitorizata video permanent. Participantilor le este interzisa interactionarea fizica sau obstructionarea in orice fel a camerelor de luat vederi.

Art. 14 RoomXcape isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela!

IV. Desfasurarea jocului

Art. 15 Participantilor li se va face o introducere privind regulile jocului. Obiectele marcate cu simbolul „Nu atingeti” (o mana sub semnul interzis) nu contin indicii si nu trebuie atinse.

Art. 16 Participantii inteleg si accepta faptul ca pe durata jocului vor fi incuiati fizic intr-o camera pentru maximum 60 de minute.

Art. 17 Pentru rezolvarea puzzle-urilor participantii trebuie sa-si foloseasca imaginatia si inteligenta. Folosirea fortei nu este recomandata in nici o situatie. Participantii vor suporta integral costurile repararii sau inlocuirii obiectelor deteriorate de ei prin folosirea necorespunzatoare.

V. Date personale

Art. 18 RoomXcape se angajeaza in pastrarea confidentialitatii datelor introduse de catre persoana care rezerva un joc. RoomXcape nu va dezvalui catre parti terte adrese de mail, nume sau numere de telefon fara aprobarea prealabila a participantilor.

Art. 19 La finalul jocului participantilor li se va face o poza ce va fi publicata pe platforma Facebook RoomXcape Pitesti. Participantii sau reprezentantii legali ai acestora pot opta pentru a nu face poza.

Pitesti

SC Global Escape Games SRL

CUI: RO35626610

Reg. Com. J3/270/2016

Sediu Social: Strada Popa Sapca nr. 11, Bloc P2, Scara A, ap 6, Pitesti, cod 110148.

Punct de lucru: Strada Pasajul Scolii nr 70, scara A, etaj 2, in incinta “Alcadibo Center” (intrarea Premier Live). Cod 110010.

Banca: ING Bank

IBAN: RO02INGB0000999905670331

Telefon: 0720924724

E-mail: [email protected]

https://www.roomxcape.ro

https://www.facebook.com/RoomXcapePitesti