Intrebari frecvente

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia.

CE ESTE ROOMXCAPE?

RoomXcape este un joc real de evadare din camera (room escape sau escape room).
Jocurile de acest tip au fost dezvoltate initial pe calculator. Unul din primele astfel de jocuri a fost cel al lui John Wilson, „Behind closed doors”. Jucatorul era inchis intr-o camera virtuala unde avea la dispozitie o serie de indicii care ulterior ii permiteau sa „evadeze”. In timp, jocul de baza a ramas acelasi, schimbandu-se doar grafica si puzzle-urile.

Noi ne-am propus sa transpunem jocul virtual in realitate: tu (si echipa) veti fi inchisi intr-una din camere de unde veti putea evada folosindu-va imaginatia si inteligenta.

Aveti la dispozitie un numar limitat de ajutoare pe care le puteti cere oricand simtiti nevoia. Ele nu va vor arata solutia finala, dar va vor ajuta sa mergeti mai departe atunci cand va blocati.

DE CE ROOMXCAPE?

In primul rand, pentru ca un room escape este o experienta unica. Vei intra in pielea unor personaje create cu multa pasiune si atentie la detalii. De atmosfera, ne ocupam noi si iti garantam o experienta de neuitat!

Oricine poate participa, asa ca te asteptam cu prietenii, partenerul de viata, parintii sau bunicii. Nu avem restrictii de varsta, insa minorii sub 14 ani vor trebui insotiti de un adult (in functie si de camera pe care o aleg) sau cu permisiunea parintilor.

RoomXcape este situat intr-o zona ultracentrala (Pitesti, str. Scolii, nr. 70, corpul A, in cadrul Complexului Alcadibo Center, 0720.924.724.)

Este sigur. Pe durata jocului, toata actiunea este monitorizata video, astfel vom putea interveni la nevoie.

ESTE NEVOIE DE O REZERVARE IN PREALABIL?

Da.

Poti participa la joc doar cu o rezervare facuta in prealabil. Cea mai simpla metoda presupune un click pe butonul de rezervari din meniul situat in partea de sus a paginii. Apoi, alege una din camere, ziua si intervalul la care vrei sa participi, datele tale de contact si numarul de persoane. La final vei primi un e-mail de confirmare (daca totusi nu gasiti mailul de confirmare nici macar in sectiunea spam/junk, va rugam sa ne sunati).

Mai poti rezerva si sunand la numarul de telefon 0720 924 724.

Te rugam sa te prezinti cu minimum 10 minute inainte de inceperea jocului. Altfel, instructajul va lua din ora dedicata jocului, iar intarzierea mai mare de 15 minute poate duce la anularea rezervarii. Daca dintr-un anumit motiv nu ne mai poti onora cu prezenta, te rugam sa ne dai un mail sau un telefon pentru a anula rezervarea.

Atentie! Rezervarea este valabila doar daca ati primit mailul de confirmare! Daca folositi varianta online, va rugam sa rezervati cu minimum 1 ore inainte.

Ne rezervam dreptul de a sterge rezervarile cu date de contact false sau incomplete.

CE SE INTAMPLA DUPA O ORA?

Iti vom deschide noi usa dupa scurgerea celor 60 de minute. Iti putem arata rezolvarea jocului sau poti incerca din nou aceeasi camera.

NE FACETI POZE?

Da. Jucatorii isi vor alege un nume de echipa si vor face o poza ce va fi publicata pe pagina noastra oficiala de Facebook. Poza este facultativa. Cine nu doreste nu primeste 🙂. Va rugam insa sa ne specificati clar daca doriti  sau nu poza.

POT SA-MI DESCHID PROPRIA LOCATIE ROOMXCAPE?

DA!

RoomXcape cauta colaboratori pentru a-si extinde reteaua de Escape Rooms.

Pentru informatii mai detaliate acceseaza sectiunea Franciza din meniul situat in partea de sus a paginii.